Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik tilbakestiller du D-Link Administrator Password

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Slå av D-Link-ruteren.

2.

Finn D-Link-ruteren 's' Reset '-knappen. bør være på baksiden av ruteren. Knappen er forsinket på noen modeller. Hvis tilbakestillingsknappen er forsinket, ta en tannpirke eller rettet papirklipp.

3.

Trykk og hold 'Tilbakestill' -knappen i 10 sekunder. Ruterenes passord, sammen med alle de andre innstillingene, er tilbakestilt til fabrikkinnstillingene.

Tips og advarsler

  • Det er ikke noe passord for standardadministratorkontoen på D-Link-rutere. Skriv inn 'admin' som brukernavn og la passordfeltet tomt.
  • En fabrikkinnstilling vil returnere alle ruterenes innstillinger til fabrikkinnstillingene. Bruk bare denne metoden som en siste utvei.
  • Sjansene er at D-Link-ruteren bare har en brukerkonto satt opp på den: adminkontoen. Siden standardpassord for nettverksrutere er ganske enkelt å komme forbi, anbefales det ofte brukere å endre passordet for administratorkontoen og forhindre uautoriserte brukere i å endre ruterenes innstillinger. Fangsten er at kun administrasjonsbrukeren har tillatelse til å endre administrasjonen passord, så hvis du glemmer passordet, er det ingen måte å endre det, unntatt ved å tilbakestille ruteren til fabrikkinnstillingene.

    
    Copyright © 2010-2019