Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik synkroniserer du Windows mapper over maskinene

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Last ned og installer Windows Live Sync for de to datamaskinene du vil synkronisere. Dobbeltklikk på Windows Live Sync-kjørbar for å installere og følge guiden på skjermen.

2.

Klikk på 'Start', og klikk deretter på 'Alle programmer' -menyen. Klikk på 'Windows Live' -mappen, og klikk deretter på «Windows Live Sync» -programgenveien.

3.

Logg inn med Windows Live ID.

4.

Dobbeltklikk på 'Synkroniser' -ikonet - to blå piler i motsatte retninger - i Windows-varslingsområdet.

5.

Klikk 'Synkroniser nettsted', og klikk deretter 'Opprett en personlig mappe.'

6.

Klikk navnet på den andre datamaskinen der du vil opprette den synkroniserte mappen, og velg en mappe du vil synkronisere. Klikk på 'Synkroniser mappe her' for å starte prosessen.

Tips og advarsler

  • Du er den eneste som kan vise eller få tilgang til filer i din personlige synkroniserte mappe
  • Du må installere Windows Live Sync på minst en datamaskin.
  • Synkronisering av Windows-mapper, på tvers av to forskjellige maskiner, tillater begge brukere å få tilgang til hverandres personlige mapper. Microsoft opprettet Windows Live Sync, gratis programvare som gir deg muligheten til å koble til Windows Live Sync-nettstedet og tillater deg å dele eller eksternt laste ned filer som ble synkronisert mellom de to brukerne. Når du oppretter en synkronisert mappe på datamaskinen, blir ikke filene i denne mappen delt med andre brukere, med mindre du tillater tilgang.

    
    Copyright © 2010-2019