Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik synkroniserer du Outlook med Yahoo-kontakter

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Legg til en ny e-postkonto i Outlook. Åpne verktøymenyen i Outlook og klikk på alternativet 'E-postkontoer'. Deretter klikker du på alternativet 'Legg til en ny e-postkonto' og klikker på 'Neste'. Klikk deretter på 'POP3' og klikk 'Neste'.

2.

Skriv inn brukerinformasjonen din for denne nye e-postkontoen. Outlook vil spørre hvordan du vil at navnet ditt skal vises til andre personer og hvilken ny e-postadresse du vil legge til. Skriv inn Yahoo! e-postadresse i dette feltet.

3.

Skriv inn serverinformasjonen. Outlook vil trenge Yahoo! serverinformasjon for å kommunisere med Yahoo! konto. I serverinformasjon-boksen skriver du inn riktig informasjon for innkommende e-postserver (POP3) og utgående e-postserver (SMTP). I ressursdelen av denne artikkelen er det en kobling til en liste over innkommende og utgående e-postserverkoder.

4.

Skriv inn Yahoo! login informasjon. For å sikre at du er den riktige brukeren av Yahoo! konto du prøver å synkronisere, vil Outlook be deg om å skrive inn Yahoo! innlogging og passordinformasjon. Skriv inn innlogging og passordinformasjon, slik at Outlook kan bekrefte kontoen. Når kontoen er bekreftet, synkroniseres Outlook med Yahoo!

Mange bruker i dag flere e-postadresser, meldingssystemer og til og med datamaskiner for å holde oversikt over deres daglige aktiviteter og kommunisere med andre. Hvis du er en av disse personene, kan det hende du finner det nyttig å synkronisere kontaktene dine mellom de forskjellige e-postsystemene du bruker. Synkroniser Outlook med Yahoo! kontakter tar bare noen få enkle trinn og vil gjøre din daglige rutine mye lettere.


Copyright © 2010-2019