Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik spiller du ekte mediefiler i Macintosh

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Åpne Real Download-siden for RealPlayer SP for Mac, og klikk på knappen som sier 'Free Download.' Et diskbilde lastes ned i nedlastingsmappen din.

2.

Dobbeltklikk på 'RealPlayerSP.dmg' diskbildefilen, som deretter vises til Macintosh Finder som om det var en egen harddisk eller tommelstasjon. (Merk: På enkelte Mac-maskiner kan nettleseren din automatisk gjøre dette trinnet når du er ferdig med å laste den ned.) Tillat at diskbildet kontrolleres, og last ned filen på nytt hvis Macen sier at filen er ufullstendig eller skadet.

3.

Dra ikonene for RealPlayer og RealPlayer Converter fra Finder-vinduet til RealPlayer-diskbildet der du vil lagre disse programmene, som automatisk skal åpnes i Finder. Hvis du ønsker å sette dem i mappen Programmer, drar du dem til det medfølgende programmets alias i samme vindu.

4.

Skru ut volumet i RealPlayer-disken ved å klikke på Eject knappen ved siden av oppføringen i et hvilket som helst Finder-vindues sidebjelke. Du kan også flytte RealPlayerSP.dmg-filen fra nedlastingsmappen din til papirkurven.

5.

Dobbeltklikk på Real Media-filen du vil spille, eller klikk på lenke du ønsker å streame i en nettleser. RealPlayer skal automatisk starte og spille av filen. Hvis det ikke gjør det, dobbeltklikker du på RealPlayer-ikonet for å starte det, og følger trinnene i installasjonsinstruksjonene for å sikre at RealPlayer brukes til Real Media-filene, og gjenta dette trinnet.

Real Media er et format for streaming eller nedlasting av lyd og video fra Internett. Dette var et dominerende format for media streaming på 1990-tallet, da formatet ble introdusert, men har siden blitt i stor grad erstattet med MP3 og MP4, Flash media og Quicktime formater. Real gir Real Player-programvaren som freeware for Mac-brukere som ønsker å lytte til eller se Real Media-formaterte filer.


Copyright © 2010-2019