Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik setter du opp en Bluetooth-panne

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Åpne 'Kontrollpanel' fra 'Start' -menyen på 'master' -computeren og skriv 'Bluetooth' i søkeboksen øverst til høyre i vinduet, deretter Klikk på 'Endre Bluetooth-innstillinger.'

Merk av i boksen ved siden av 'Tillat Bluetooth-enheter å finne denne datamaskinen' og klikk 'OK' for å lagre innstillingene dine.

3.

Åpne 'Enheter og skrivere' fra 'Start' -menyen på den andre datamaskinen du vil nettverk, og klikk på 'Legg til en enhet' -knappen. Datamaskinen søker etter og lister enheter som er tilgjengelige for å koble til.

4.

Velg 'master' -computeren fra enhetene som vises og klikk på 'Neste'. En av datamaskinene vil generere en sikkerhetspassord. Skriv inn denne nøkkelen i vinduet for tilkoblingsoppsett på den andre datamaskinen. Gjenta denne prosessen for å koble til andre datamaskiner til 'master' -computeren.

Tips og advarsler

  • Deaktiver 'Tillat Bluetooth-enheter å finne denne datamaskinen' etter at du har lagt til alle datamaskinene i PAN.
  • Et Bluetooth PAN - personlig områdenettverk - er en gruppe enheter som er koblet til hverandre via Bluetooth. Trådløse Bluetooth-nettverk er ikke så fort som tradisjonelle trådløse nettverk, og har mye kortere rekkevidde, men deres lave strømforbruk og fleksibilitet gjør dem nyttige for tilkobling av mobile enheter som smarttelefoner og bærbare datamaskiner når trådløs infrastruktur ikke er tilgjengelig. Hvis du planlegger å koble til flere enn to datamaskiner via Bluetooth, er det best å bruke en datamaskin som «master» og koble de andre til denne datamaskinen.

    
    Copyright © 2010-2019