Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik setter du opp eksternt skrivebord i et trådløst LAN

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk 'Start', høyreklikk 'Computer' og velg 'Egenskaper' på en datamaskin du vil få tilgang til eksternt. Klikk på 'Fjerninnstillinger' til venstre.

2.

Klikk på Tillat bare tilkoblinger fra datamaskiner som kjører Eksternt skrivebord med nettverksgodkjenning (sikrere). ' Klikk på 'Velg brukere'. Klikk på 'Legg til for å tillate flere brukere å få tilgang til datamaskinen eksternt med sine kontoer.'

3.

Klikk på 'OK' to ganger. Legg inn datamaskinnavnet fra vinduet for datamaskinegenskaper.

4. Klikk på 'Start', 'Alle programmer', 'Tilbehør' og 'Eksternt skrivebordstilkobling' på en annen datamaskin. Skriv inn datamaskinnavnet i tekstboksen og klikk på 'Koble til'.

5.

Skriv inn en brukerkonto og et passord for den eksterne datamaskinen (ikke den fysiske datamaskinen du bruker) når bedt om det. Du må angi påloggingsinformasjon for en bruker som er gjenkjent på den eksterne datamaskinen. Datamaskinens skrivebord vil da åpne i et nytt vindu.

Tips og advarsler

  • På grunn av begrensninger i Windows-operativsystemet kan ikke Remote Desktop brukes til å koble eksternt til en datamaskin som kjører Windows 7 Starter eller Windows 7 Home Basic eller Premium.
  • Du kan ikke koble til en datamaskin i hvilemodus, slik at du må deaktivere det valget på hvilken som helst datamaskin du Ønsker å koble til eksternt.
  • Sette opp eksternt skrivebord i et trådløst LAN er lettere enn å sette opp eksternt skrivebord for å bruke over Internett. Du trenger ikke å konfigurere ruteren for å videresende trafikk for denne konfigurasjonen. Du trenger bare å aktivere eksternt skrivebordsforbindelse på datamaskinene du vil få tilgang til via det trådløse nettverket og registrere navnene til de datamaskinene. Oppsettprosessen er den samme som på et kablet nettverk. Ved hjelp av Eksternt skrivebord kan du få tilgang til datamaskiner på det lokale nettverket fra datamaskinen du bruker.

    
    Copyright © 2010-2019