Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik oppretter du en Web Hosting Server med Windows XP

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på 'Start', deretter 'Kontrollpanel', 'Nettverks- og Internett-tilkoblinger' og 'Nettverksforbindelser'. Høyreklikk på nettverkskortet som kobler datamaskinen til Internett, og velg 'Egenskaper.'

2.

Rull ned til 'Internet Protocol (TCP / IP)', velg det og klikk på 'Egenskaper'. Klikk på 'Bruk følgende IP-adresse.'

3.

Trykk på 'Windows' og 'R' -tastene. Skriv 'cmd' og trykk 'Enter'. Skriv inn 'ipconfig /all.'

4.

Tast IP-adressen, delnett og gateway som er oppført for tilkoblingen, i vinduet' Internet Protocol (TCP / IP) 'og klikk 'OK' to ganger.

5.

Sett inn Windows XP-installasjonsdisken i datamaskinen. Klikk på 'Start', deretter 'Kontrollpanel', 'Legg til eller fjern programmer' og 'Legg til / fjern Windows-komponenter.'

6.

Klikk avkrysningsboksen til venstre for 'Internet Information Services (IIS)' og klikk 'Next'. Vent til installasjonen er ferdig og klikk på 'Fullfør'.

7.

Klikk på 'Start', deretter 'Kontrollpanel', 'Ytelse og vedlikehold', 'Administrative verktøy' 'Internet Information Services.' Klikk plustegnet til venstre for datamaskinnavnet og 'Websites'. Dette er administrasjonsprogrammet for Internet Information Services, og standardwebsiden er vist her.

8.

Bruk et webdesignprogram for å lage ditt nettsted, eller kodes det selv. Kopier nettstedet til 'C: \ Inetpub \ wwwroot' på datamaskinen din.

9.

Åpne nettleseren din og åpne konfigurasjonsområdet for ruteren. Innloggingsinformasjonen finnes i ruterdokumentasjonen. Gå til alternativene for videresending av port og videresend port 80 til IP-adressen på datamaskinen din.

10.

Skriv ned den eksterne IP-adressen som er oppgitt for ruteren i konfigurasjonen. Bruk denne adressen til å få tilgang til nettstedet ditt fra Internett.

Muligheten til å opprette en web-hosting server er ikke en kjent funksjon i Windows XP. Dette er en innebygd funksjon som du kan bruke med de fleste datamaskiner som kjører Windows XP. Internet Information Services er et program som kan installeres ved hjelp av en Windows XP installasjonsdisk og lar deg være vert for et nettsted ved hjelp av datamaskinen. Du bør være kjent med nettverk og nettsteder for å utføre dette prosjektet. Ruteren må konfigureres for å sende webtrafikk til datamaskinen som kjører serveren, slik at folk kan få tilgang til den via Internett.


Copyright © 2010-2019