Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik merker du en Cat6 Ethernet-kabel

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Slip et stykke tape rundt 4 til 5 tommer lang.

2.

Skriv IP-adressen på datamaskinen som Ethernet-kabelen kobles til på båndet. Pass på at den passer pent på den ene halvdelen av båndet. Skriv den samme informasjonen på den andre halvdelen.

3.

Vik båndet rundt Ethernet-ledningen slik at informasjonen er lesbar på begge sider, og at det ikke er klistret del av båndet utsatt. Fest båndet nær enden av kabelen som vil koble til nettverksenheten. Dette vil gjøre det enkelt å identifisere IP-adressene som hver kabel tilsvarer.

4.

Koble Ethernet-kabelen til nettverkets ruteren eller bytte og til den tilhørende datamaskinen.

Kabelhåndtering er avgjørende for å kunne håndtere et nettverk; uorganisert kabling mangler skalerbarhet og vil bli et ledelsesmessig mareritt når nettverket vokser. Omhyggelig organisering av nettverkssegmentene dine vil kutte ned på tiden du bruker, isolere et problem og gjøre det enkelt å utvide nettverket ditt. I tillegg vil det gjøre det mulig for nye systemadministratorer å orientere seg raskt og lære nettverksstrukturen. Et av hovedelementene i implementeringen av nettverksorganisasjonen er å fysisk merke kablene dine. Du vil ikke få tilgang til en nettverksenhet for å referere til grunnleggende informasjon.


Copyright © 2010-2019