Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik legger du til Bluetooth-tjeneste

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Sett inn Bluetooth-adapteren i et USB-spor på datamaskinen du vil legge til Bluetooth-tjeneste til. Hvis du har en intern Bluetooth-adapter, kan du se i håndboken for installeringsinstruksjoner. Windows skal automatisk installere programvaredrivere for adapteren når den er installert fysisk.

2.

Sett inn en installasjons-CD som fulgte med Bluetooth-adapteren i datamaskinen, og følg på- skjerminstruksjoner for å installere driverne. Hvis Bluetooth-adapterens drivere er installert automatisk, kan du hoppe over dette trinnet. Datamaskinen er nå klar til å koble til Bluetooth-enheter.

3.

Plasser enheten du vil koble til Datamaskinen din er i 'funn' -modus. Enkle enheter, som hodetelefoner, hodetelefoner og høyttalere, blir vanligvis plassert i funnmodus ved å holde hovedknappen i ca. 10 sekunder. Se bruksanvisningen til enheten for instruksjoner som er spesifikke for det Enhet.

4. Åpne 'Enheter og skrivere' fra 'Start' -menyen, og klikk på 'Legg til en enhet' -knappen. Windows søker etter og lister opp tilgjengelige enheter for å koble til.

5.

Velg enheten du vil legge til fra listen, og klikk på 'Neste'. Angi enhetens sikkerhetspassord når du blir bedt om det. De fleste enkle enheter bruker '0000' som standard passord. For smarttelefoner og andre datamaskiner genererer en enhet en nøkkel som må legges inn i den andre enheten.

6.

Høyreklikk på enheten du nettopp har lagt til i Vinduet 'Enheter og skrivere', og velg 'Egenskaper' fra menyen.

7.

Klikk på kategorien 'Tjenester' i vinduet Enhetsegenskaper, og merk av i boksene ved siden av hvilken som helst Bluetooth-tjeneste du vil aktivere, for eksempel mobil oppringt nettverk.

Trådløse Bluetooth-tilkoblinger blir mer populære med hver ny generasjon mobil enhet. Det er mange tjenester som kan brukes når en Bluetooth-enhet er 'parret' med datamaskinen din; f.eks Bluetooth-telefoner kan brukes som mikrofoner og høyttalere for datamaskiner, og dele sine mobildataforbindelser når du ikke har Internett-tjeneste. Mange hjemmedatamaskiner har ikke Bluetooth-adaptere installert, og de som ofte må konfigureres.


Copyright © 2010-2019