Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik låser du opp en Netgear DG834GT

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Bruk en papirclips eller penn for å trykke inn den røde reset-knappen på baksiden av ruteren. Hold denne knappen i omtrent fem sekunder for å sikre at standardinnstillingene blir gjenopprettet. Dette vil låse opp ruteren og tilbakestille administratorpassordet.

2.

Klikk på Windows 'Start' -knappen, og klikk deretter 'Internet Explorer' for å åpne nettleseren. Du vil bruke nettleseren til å få tilgang til ruterenes konsoll.

3.

Naviger til ruterenes konsoll ved å skrive '192.168.1.1' i adresselinjen til nettleseren og klikk deretter 'Go'. På rutens innloggingsskjerm, skriv inn 'admin' for brukernavnet og 'passordet' for passordet. Dette er standardverdiene som er programmert i ruteren. Hovedstartvinduet vil bli vist i nettleseren din, og du kan nå omkonfigurere Netgear routerinnstillingene for dine spesielle behov.

Netgear-ruteren leveres med et standard administratorpassord. Når du har endret passordet, må du huske denne verdien for å få tilgang til ruteren. Hvis du glemmer passordet, blir du sperret og du må nullstille enheten. Tilbakestilling av ruteren overskriver konfigurasjonen med fabrikkinnstillingene, men det er den eneste måten å få tilgang til hvis du er sperret ut av ruteren.


Copyright © 2010-2019