Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik konfigurerer du SMTP-serveren til å sende e-post

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen. Klikk på Administrative Tools, og klikk deretter Server Manager Console. I funksjonsseksjonen klikker du på Legg til funksjoner. Dette åpner en liste over tilgjengelige Windows-tjenester du kan installere på serveren din.

2.

Merk av i boksen 'SMTP Server'. Klikk på 'Neste' for å installere tjenesten. Når det er ferdig, klikker du på 'Start' -knappen igjen, klikker 'Administrasjonsverktøy' og klikker deretter 'Internet Information Services 6.0.' SMTP-tjenesten brukes sammen med webtjenesten i Windows.

3.

Høyreklikk på 'SMTP' -ikonet og velg 'Egenskaper'. Klikk på 'Access' i det åpne vinduet. Nederst i vinduet klikker du på 'Relé' -knappen.

4.

Klikk på 'Legg til' -knappen. I den åpne dialogboksen skriver du inn en IP-adresse for serveren du vil sende e-postmeldingene til. Klikk på 'OK' for å lagre innstillingene dine. Klikk på 'OK' igjen i hovedegenskapsvinduet.

Enkel Mail Transfer Protocol (SMTP) overfører e-postmeldinger fra en server til den neste til e-postmeldingen når den tiltenkte destinasjonen. Destinasjonen for en e-postmelding er mottakerens innboks på en e-postserver. SMTP-serveren sender e-post til neste server-rutepunkt eller direkte til e-postserveren med brukerens innboks. Windows gir deg en SMTP-tjeneste for å rute dine e-postmeldinger.


Copyright © 2010-2019