Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kobler du til trådløse DSL-modemer

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på nettverksikonet i systemstatusfeltet på oppgavelinjen. Dette finner du i nederste høyre hjørne av skjermen. Nettverksikonet vil enten være et bilde av en dataskjerm med en ledningsvisende tilkobling eller en serie av barer som indikerer signalstyrken.

2.

Klikk på det trådløse nettverket fra listen som vises i den nåværende tilkoblingsmenyen.

3.

Klikk på 'Koble' -knappen under nettverket. Du må kanskje skrive inn et passord hvis forbindelsen din er beskyttet av en WEP- eller WPA-kryptering. Dette passordet er noe du angir selv om dette er din hjemmekobling. Hvis det er en kontorforbindelse, må du kanskje spørre noen hva passordet er.

Tips og advarsler

  • I Windows Vista kan du også klikke 'Koble til' på Start-menyen for å åpne tilkoblingsalternativene for datamaskinen.
  • Koble til via et trådløst nettverk har store fordeler. Det gjør at du kan koble flere enheter til ditt hjem- eller kontornettverk, siden du ikke trenger å stole på tilgjengeligheten av Ethernet-porter på enheten for å diktere hvor mange enheter som kan kobles til nettverket. Det er flere måter å konfigurere en slik tilkobling på. En måte er å koble en ruter til ditt eksisterende DSL-modem. En annen måte er å bruke en kombinasjon av modem og trådløs router. Dette inkluderer alt du trenger i en enhet. Etter det er det en bris å koble til ditt trådløse nettverk.

    
    Copyright © 2010-2019