Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kobler du en PC til en annen PCs internett Bluetooth

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Åpne 'Kontrollpanel' fra 'Start' -menyen på datamaskinen hvis Internett-tilkobling du vil dele.

2.

Åpne 'Nettverk og Internett', og deretter 'Nettverks- og delingssenter.' Merk hvilken nettverkskort som er koblet til Internett; Det bør være oppført under delen 'Vis de aktive nettverkene' på høyre side av vinduet.

3.

Klikk koblingen 'Endre adapterinnstillinger' i panelet på venstre side av vinduet, høyreklikk deretter på nettverksadapteren som er koblet til Internett og velg 'Egenskaper' fra menyen.

4.

Gå til 'Deling 'tab og sjekk' Tillat andre nettverksbrukere å koble til via denne datamaskinens Internett-tilkobling. 'Klikk' OK 'for å lagre innstillingene dine.

5.

Gå tilbake til hovedmenyen Kontrollpanel-vinduet og skriv 'Bluetooth' i søkeboksen øverst til høyre i vinduet. Klikk på koblingen 'Endre Bluetooth-innstillinger'.

6.

Kontroller ' Tillat Bluetooth-enheter å finne denne datamaskinen 'og' Tillat Bluetooth-enheter å koble til denne datamaskinen. 'Klikk' OK 'for å bruke disse innstillingene.

Åpne

Velg datamaskinen hvis Internett-tilkobling du deler fra listen og klikk på 'Neste'.

9.

p>

Skriv inn sikkerhetspassetasten som er generert av en datamaskin, i vinduet for tilkoblingsoppsett på den andre datamaskinen. PCene dine bør nå settes opp for å dele en Internett-tilkobling via Bluetooth.

Windows 7 har et delingsalternativ for Internett-tilkobling du kan aktivere for å dele den med andre datamaskiner som er koblet til den. Denne funksjonen fungerer også via Bluetooth-tilkoblinger. Trådløse Bluetooth-tilkoblinger er relativt sakte i forhold til tradisjonelle trådløse nettverk, men hvis du ikke har et trådløst nettverk i hjemmet ditt og kjører kabler mellom datamaskinene, er det ikke et alternativ, du kan dele en Internett-tilkobling mellom to PCer via en Bluetooth forbindelse.


Copyright © 2010-2019