Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik endrer du navn på en server som kjører Microsoft SQL Server 2000

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på startknappen for Windows 2008 eller 2003. Klikk 'Kjør' og skriv inn 'cmd' i tekstboksen. Klikk på 'OK' for å åpne kommandolinjen.

2.

Skriv inn følgende kode i kommandolinjen:netdom renamecomputer server / nynavn: NewServerName / userD: hq \ Administrator / Passord: passErstatt 'server' med det nåværende navnet, og erstatt 'NewServerName' med nytt navn. Bytt administrator og 'pass' verdier med brukernavn og passord for administratoren.

3.

Trykk på 'Enter' -tasten. Det tar bare noen sekunder å omdøpe datamaskinen, men du må starte datamaskinen på nytt etter at navnet er endret. Dette starter SQL Server-tjenesten ved hjelp av det nye server-systemnavnet.

SQL Server er en databasemotor som inneholder alle dine forretningsrekorder. Databasen er vanligvis installert på et server operativsystem som Windows 2003 eller Windows 2008. Du kan gi nytt navn til serveren uten å bekymre deg for å påvirke SQL Server-tjenesten. Når serveren omdøper, oppdaterer SQL Server-databasemotoren de nye endringene i databasetjenestens innstillinger. Endringer i Windows-datamaskinnavn oppnås i systeminnstillingene.


Copyright © 2010-2019