Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik deaktiverer du DSL

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Koble DSL-modemet fra strøm og trekk ut strømadapteren fra stikkontakten. Telefonsamtaler gjennom landslinjen din bør nå være uten forstyrrelser hvis noen av støyfiltrene dine ikke lenger fungerer som de skal.

2.

Koble fra ethvert Ethernet-tilkobling til DSL-modemet.

3.

Ta kontakt med Internett-leverandøren for å koble fra tjenesten. Hvis du fortsatt vil beholde tjenesten, vil de forrige trinnene være tilstrekkelig når du deaktiverer DSL.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en ruter som administrerer nettverket ditt , kan det ha muligheter for å redusere Internett-tilgang. Ta kontakt med produsenten for detaljer som er spesifikke for modellen din.
  • Å være i kontroll over hjemmenettverket ditt er viktig for alle som har tilgang til Internett. Du må være oppmerksom på hva som skjer i nettverket ditt og kunne reagere på riktig måte. Hvis du deaktiverer en digital abonnentlinje (DSL), kan du deaktivere en digital abonnentlinje (DSL), alt fra foreldrenes foreldre og feilsøking av feilstøyfiltre for å koble tjenesten helt. DSL er avhengig av et DSL-modem, så hvis du deaktiverer det, 'Deaktiverer forbindelsen effektivt.

    
    Copyright © 2010-2019