Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik beskytter du Yahoo Messenger

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Plasser de spesifikke kontaktene du ikke vil snakke med på oversiktelisten din. Et alternativ du må beskytte Yahoo Messenger til, er å plassere uønskede kontakter på oversiktelisten din. I «Innstillinger» klikker du på personvernfanen og deretter ignoreringslisten. I oversiktelisten, legg til folk ved å skrive inn IDene sine.

2.

Angi innstillingene dine for å ignorere personer som ikke er i kontaktlisten din. En annen måte å legge til beskyttelse på Yahoo Messenger er å endre personverninnstillingene for å ikke tillate noen som ikke er på kontaktlisten din for å kontakte deg. For å gjøre dette, åpne 'Innstillinger', klikk på personvernsfanen, deretter ignoreringslisten, og velg deretter alternativet for å ignorere alle som ikke er på din budbrettliste.

3.

Slett uønskede kontakter fra meldingslisten din. Et tredje alternativ som vil legge til beskyttelse for Messenger, er å slette uønskede kontakter. For å slette en kontakt, høyreklikk den på meldingslisten din og klikk på 'Slett.' Et vindu vil vises for å bekrefte slettingen din, klikk 'Ja'.

På grunn av mengden mennesker som prøver å manipulere andre på Internett i dag, er det viktig å holde e-post og meldingsregnskapene beskyttet mot potensielle rovdyr. Disse menneskene kan inkludere spammere eller noen som prøver å chikanere eller få informasjon fra deg. Uansett årsak, det er få skritt du kan ta for å beskytte din Yahoo Messenger-konto fra uønskede besøkende. Å gjøre det, vil gjøre meldingsopplevelsen mye mer tilfredsstillende og mindre stressende.


Copyright © 2010-2019