Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik aktiverer du eksternt skrivebordsstøtte

Postet av : Camilla Näslund

 

Konfigurer vertsmaskin

1.

Logg på som administrator på datamaskinen som skal brukes som vert. Dette er datamaskinen du vil få tilgang til eksternt.

2.

Klikk på 'Start', og klikk deretter 'Kontrollpanel'. I det resulterende vinduet velger du 'Ytelse og vedlikehold.' Klikk på 'System' -ikonet, og et nytt vindu vil vises.

3.

Klikk på 'Fjern' -fanen. Velg 'Tillat brukere å koble eksternt til denne datamaskinen', og klikk deretter 'OK'.

4.

Aktiver brannmuren for å tillate unntak. Fra kontrollpanelet klikker du på 'Sikkerhetssenter' -ikonet. I det resulterende vinduet klikker du på 'Windows-brannmur' -ikonet.

5.

Klikk på kategorien 'Unntak' og merk av for 'Eksternt skrivebord'. Klikk på 'OK' og avslutt sikkerhetssenteret.

Koble fra ekstern datamaskin

1.

Klikk på 'Start' -knappen. Pek markøren til 'Alle programmer' og deretter 'Tilbehør.' På menyen 'Tilbehør', pek på 'Kommunikasjon', og klikk deretter 'Eksternt skrivebordstilkobling.'

2.

Skriv inn vertsdatamaskinens navn eller IP-adresse i datamaskinen boksen, og klikk deretter 'Koble til'.

3.

Skriv inn brukernavnet og passordet ditt i dialogboksen Logg på Windows. Vinduet Eksternt skrivebord åpnes, og du vil kunne se og manipulere filene og programmene på vertsdatamaskinen.

4.

Slutt på den eksterne skrivebordssesjonen når du er ferdig ved å klikke på 'Start', 'Logg av'. Bekreft ved å klikke på 'Logg av' -knappen i det resulterende vinduet.

Tips og advarsler

  • Vertsdatamaskinen må være slått på med en aktiv Internett-tilkobling for den eksterne datamaskinen å koble til den.
  • Ved hjelp av et eksternt skrivebordsstøtteprogram kan du logge deg på en datamaskin over Internett og kontrollere den som om du satt på den. Du kan kjøpe mange eksterne skrivebordsprogrammer. De fleste programmene som er solgt, er brukervennlige og tilbyr omfattende støtte. Et gratis alternativ er imidlertid tilgjengelig for brukere som kjører Windows XP Professional. Windows XP Home kommer ikke med eksternt skrivebord installert, men tredjepartsprogrammer kan fortsatt brukes.

    
    Copyright © 2010-2019