Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Proxy Switcher Tutorial

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Last ned den valgte bryteren og følg installatørstrinnene (se Ressurser). Som en del av installasjonen legges en plugin i nettleseren din. Åpne brukergrensesnittet.

2.

Finn en liste over proxyer fra en proxynoteringstjeneste (se Ressurser). Legg listen over proxy-servere i grensesnittet. Noen listetjenester lar deg laste ned en tekstfil. Lagre filen på harddisken og bruk deretter 'Import' -funksjonen til brukergrensesnittet til bryteren.En annen metode er å kopiere listen ved å markere oppføringer og trykke på 'Control + C' -tastene. Gå til bryterens brukergrensesnitt og trykk 'Control + V' for å lime inn oppføringene. Du trenger bare Internett-protokoll (IP) -adressen og portnummerkolonnene. Noen ganger er disse sammenkuttet sammen med et kolon. Hvis du kopierer med 'Control + C', kommer du inn i andre kolonner, limer dem inn i et regneark og velger bare de relevante kolonnene.

3.

Bruk proxy-testeren til din bytterbruker grensesnitt for å sjekke at alle proxyene i listen fungerer. Testeren vil også rapportere om proxyens hastighet og nivå av anonymitet. Noen svitsjer rapporterer også om andre attributter, som for eksempel proxylandets land. Slett ikke svar på oppføringer.

4.

Organiser listen i henhold til dine preferanser - du kan bare ha proxy fra et bestemt land eller med et visst nivå av anonymitet. Prioritere de raskere oppføringene. Legg til flere proxyer fra andre lister for å få en liste over minst 50 proxy-servere som samsvarer med dine krav. Slett proxyer med lange forsinkelser.

5.

Angi overgangstiden. Dette vil være tilgjengelig i alternativet 'Innstillinger' på bryteren. Perioden måles på sekunder.

6.

Aktiver automatisk veksling for alle oppføringer i listen. Automatisk bryteren bruker bare aktiverte proxyer. Dobbeltklikk på en oppføring aktiverer den proxyen. Dette er en måte å velge en aktiv proxy manuelt på, men automatisk bytte vil ikke forekomme.

7.

Aktiver automatisk veksling for bryteren. Dette er ikke slått på automatisk, da svitsjene kan fungere i manuell modus.

Tips og advarsler

  • Endre proxylisten regelmessig fordi de blir foreldet raskt .
  • Angi en ikke-funksjonell proxy vil blokkere all trafikk fra nettleseren din.
  • En proxy-bryter overstyrer innstillingene for nettverksbaserte applikasjoner (som nettleser, e-post og Messenger) og setter en proxy-server. Denne proxy-serveren endres når en bestemt periode har gått. Bryteren fungerer gjennom en liste over proxyadresser lagret i konfigurasjonen. Proxy-brytere beskytter trafikken din på Internett.

    
    Copyright © 2010-2019