Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Liste over nye proxy-servere

Postet av : Camilla Näslund

  Proxy-servere opererer i to forskjellige moduser. Den ene er et nettsted der brukeren skriver inn en adresse for å besøke. Den andre er konfigurert i nettverksprogrammets oppsett og automatisk kanaliserer all trafikk fra det programmet. Webbaserte proxyer er også kjent som GCI-proxyer. De proxier som er konfigurert i nettleserens konfigurasjon, kalles HTTP-proxy. Det er variasjoner På disse - SOCKS-proxyer og HTTPS-proxyer.

CGI Proxies

Proxy-servere er ikke oppført i søkemotorresultater fordi de endrer adressene sine for å unngå deteksjon. Derfor er listetjenester den eneste måten å finne dem på. En CGI-proxy gjør det mulig for deg å surfe på Internett via nettstedet. Du kan bytte til en annen proxy ved å gå til et annet proxy-nettsted. For lister over nye proxy-servere, gå til PublicProxyServers.com, Proxy.org og ROSInstrument.com. Nettsteder oppdaterer oppføringene regelmessig.

HTTP Proxies

Lister over HTTP Proxies er viktige å finne, fordi disse kan brukes sammen med en proxy-bryter. En bytter vil endre proxy registrert i nettleseren din når en gitt tid p eriod passerer. ROSInstrument.com, Xroxy.com og FreeProxyLists.com har jevnlig oppdaterte lister over HTTP-proxyer.

SOCKS Proxies

SOCKS er en variasjon på HTTP-proxyer. Den bruker en litt annen protokoll. Du vil se dem referert til som 'SOCKS4' eller 'SOCKS5'. Samair.com oppdaterer sin liste over SOCKS-proxyer hvert 15. minutt. SocksList.com oppdateres hele tiden. Xroxy.com tillater søkere å filtrere resultatene til SOCKS4 eller SOCKS5.

HTTPS Proxies

HTTPS-proxyer har lagt til sikkerhet. Disse bruker Secure Socket Layer-standarden for sikkerhet. Samair.ru, Xroxy.com og ROSInstrument.com tilbyr friske HTTPS proxy lister.


Copyright © 2010-2019