Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan sette opp en router for VNC

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Åpne en nettleser på en maskin som er koblet til ditt lokale nettverk, og koble til ruteren sin webbaserte konfigurasjonsside. Dette kan ofte nås ved å skrive inn standard ruternettverksadressen ' 192.168.0.1 'og trykke på' Enter. 'Noen rutere har imidlertid forskjellige konfigurasjoner, og du må kanskje konsultere brukerhåndboken.

2.

Skriv inn informasjonen for ruteren din' s administratorkonto og logg inn. Hvis du ikke kjenner rutens administratorpassord, kan du prøve å bruke standardpassordet. Du finner dette i brukerhåndboken eller fra en rekke Internett-lister (se Ressurser).

3.

Naviger til ruteren din NAT eller brannmur konfigurasjonsside. Noen rutere kombinerer disse to, mens andre bare gir en link til Port Forwarding. Du bør navigere til porten videresending av disse konfigurasjonssidene.

4.

Velg å legge til et unntak og velg datamaskinen fra en liste, eller skriv inn datamaskinens IP-adresse , som kjører VNC-serveren. Velg å videresende port 5900 for både TCP og UDP data. Lagre unntaket og logg ut av ruteren din.

Det vanligste forbindelsesproblemet med VNC-servere resulterer fra en feil konfigurert ruteren. Begrensende brannmur eller NAT-innstillinger, mens de er sikre, tillater ikke tilkoblingsspørsmål å overføre til serveren. Siden serveren ikke kan vise tilkoblingsklientene, kan den ikke opprette forbindelse. Selv om det finnes populære løsninger, som omvendt tilkoblingsalternativ i moderne VNC-klienter, er det engangsløsninger som ikke er praktisk for noen som kjører en permanent VNC-server for et selskap eller en liten bedrift.


Copyright © 2010-2019