Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan nettverk jeg Bluetooth-datamaskiner?

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Åpne 'Kontrollpanel' fra 'Start' -menyen og skriv 'Bluetooth' i søkefeltet øverst til høyre i vinduet. Klikk på koblingen 'Endre Bluetooth-innstillinger'.

2.

Kontroller «Tillat Bluetooth-enheter å finne denne datamaskinen». Trykk på 'OK' for å lagre innstillingene dine. Gjenta denne prosessen på de andre datamaskinene du vil bruke via Bluetooth.

3.

Åpne 'Enheter og skrivere' fra 'Start' -menyen på en av datamaskinene, og klikk knappen 'Legg til en enhet' nær toppen av vinduet. Windows søker etter og lister enheter som er tilgjengelige for å koble til.

4.

Velg datamaskinen du vil nettverk med, og trykk på 'Neste'. En av datamaskinene vil generere en sikkerhetspassord som en del av tilkoblingsoppsettsprosessen. Skriv inn denne nøkkelen i den andre datamaskinens installasjonsvindu. Disse to datamaskinene er nå koblet sammen via Bluetooth. Gjenta prosessen 'Legg til en enhet' for hver datamaskin du vil nettverk med.

5.

Gå tilbake til vinduet 'Bluetooth-innstillinger' og deaktiver 'Tillat Bluetooth-enheter for å finne denne datamaskinen' -alternativet.

Bluetooth 2.0-s maksimal hastighet er rundt 3 megabitt per sekund, langt fra hastigheten på 'trådløse N' -nettverk, men det kan fortsatt brukes til å opprette et trådløst nettverk mellom to eller flere datamaskiner. Til tross for lavere hastighet er den lave strømforbruk gjør det til et ønskelig valg for nettverk av mobile enheter, for eksempel bærbare datamaskiner. Oppsett av et Bluetooth-nettverk tar litt mer arbeid enn standard trådløse nettverk, men det er fortsatt en ganske enkel prosess.


Copyright © 2010-2019