Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan lage en Internett-antenne

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Legg et blad avis på et bord for å beskytte overflaten mot å bli riper. Stå den tomme kaffekanne på avisen. Mål 3 tommer opp fra bunnen av boksen. Bor et hull gjennom kanylens side ved tre-tommers mark med den bærbare boringen.

2.

Varm opp loddejernet i tre minutter. Påfør en dråpe loddemiddel til enden av kobbertråd. La loddet avkjøles i et øyeblikk.

3. Sett inn enden av kobbertråd som har loddet på den i midthullet på forsiden av N-adapteren. Plasser spissen av loddejernet mot siden av kobbertråden i 10 sekunder før du fjerner den. La loddetet på enden av kobbertråd som nå er festet inne i N-adapterens hull kjølig i et minutt.

4.

Skyv kobberens fri ende rør gjennom hullet i kanen til N-adapteren er flush med sidene. Påfør lørdet på hver side av N-adapteren for å feste det til boksen. La loddet kjøle i to minutter.

5. Plugg Pigtail N-kabelens N-adapterplugg til tilkoblingen på N-adapteren.

6.

Ta med Internett-antennen du har overført til enheten som bruker Wi-Fi-kortet, for eksempel en bærbar PC. Fjern antennepluggen fra Wi-Fi-kortet.

7.

Koble den frie enden av Pigtail N-kabelen til Wi-Fi-kortet. Sett inn Wi-Fi-kortet i det trådløse sporet på siden av den bærbare datamaskinen. Vri den åpne enden av boksen i retning av Wi-Fi-senderen.

En Internett-antenne, eller Wi-Fi som det er mer vanlig kalt, er designet for å fokusere trådløse signaler. Signalene sendes deretter til det trådløse kortet som antennen er koblet til for å kunne sende og motta transmisjonene riktig. Lag en Internett-antenne som vil fungere, så vel som alle som er kjøpt i en datalager. Noen få deler fra en elektronikkbutikk vil være nødvendig, sammen med noen forsyninger fra en matbutikk og noen husholdningsverktøy.


Copyright © 2010-2019