Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan bygge en RJ45-kabel

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Mål CAT-5-kabelen til lengden du trenger. Klipp den i riktig lengde med verktøyet for verktøyet.

2.

Strip 1/2 tommer av CAT-5-kabelens ytre plasthylse og skjerming med wire cutter Vær forsiktig så du ikke ødelegger de indre ledningene. Gjør dette for begge ender av kabelen.Fjern alt eksponert ikke-trådt materiale. Dette vil ofte være en kjerne av støtte fiber eller en ikke-ledende plastledning.

3.

Ordne de åtte fargede ledningene på hver ende av ledningen i henhold til hvilken type kabel du lager. fire par av hver farge. Hvert par vil ha en farget ledning og en hvit ledning med samme fargede stripe.Et vanlig Ethernet-kabel vil kreve fargene som er bestilt på begge Endene på kabelen, fra venstre til høyre: hvit / oransje, oransje, hvit / grønn, blå, hvit / blå, grønn, hvit / brun og brun.En kryssoverføringskabel vil trenge en ende som bestilles som ovenfor og den andre enden skal være hvit / grønn, grønn, hvit / oransje, blå, hvit / blå, oransje, hvit / brun og en d brun.

Ordne de små ledningene i en flat spredning og sett dem inn i den åpne enden av RJ-45-kontaktene slik at de glir helt inn. Begge RJ-45-kontaktene skal holdes med klippet vekk fra deg. CAT-5 må settes inn så langt at kabelens ytre hylse bare kommer inn i kontakten. Dette beskytter de små interne ledningene.

5.

Sett inn en montert RJ- 45-kontakten i RJ-45 crimper-verktøyet og klem verktøyet håndtert fast for å sikre kabelen. Gjør dette i begge ender for å fullføre Ethernet-kabelen.

Tips og advarsler

  • RJ-45-kablene kan ha en maksimal lengde på 100 meter.
  • Ved å bygge dine egne RJ-45 Ethernet-kabler kan du klippe dem til den nøyaktige lengden som din spesifikke nettverksapplikasjon trenger. Dette kan spare penger hvis du trenger et stort antall kabler ved å la deg kjøpe i bulk. Ethernet-kabler er bygget fra CAT-5-snoet-kabel og to RJ-45-kontakter. De kan konfigureres som en rettkabel for å koble en datamaskin til et hub eller som en kryssoverføringskabel for å koble to datamaskiner direkte.

    
    Copyright © 2010-2019