Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hva er forskjellen mellom Internet Modem Router Ranges N, G, B, A?

Postet av : Camilla Näslund

 

Rutere

Rutere er betegnet med en rekke tall og bokstaver. Tallene stemmer overens med selskapets produktlinjer, og bokstavene samsvarer med generering av teknologien. A- og B-rutere er blant de eldste rutene, mens G og N er nyere og har bedre rekkevidde og hastighet, med N-rutere å være like nyere og mer avansert enn G-rutere.Ruterens rekkevidde refererer til avstanden som en enhet kan være fra ruteren, og fortsatt kunne få trådløst internett tilkobling fra den. Hastigheten er hvor raskt websider og applikasjoner vil laste mens du er koblet til Internett via ruteren.


Alle rutere opererer i 2,4 GHz frekvensen rekkevidde

N Routers

Disse er for øyeblikket de nyeste rutene på markedet i september 2010. De har en rekkevidde på 250 fot innendørs og 600 fot utendørs, selv om disse områdene kan forsterkes med antenner. De kan nå litt hastighet på opptil 600 megabits per sekund, langt over eldre rutere.N-generasjons rutere er generelt ruterne som brukes til å gi Wi-Fi-tjeneste til høyskoler, kontorer og andre store områder. N-generasjons rutere tilbyr mer pålitelige og stabile tilkoblinger enn tidligere modeller som ofte vil slippe signalet deres, noe som forårsaker at Internett-tilkoblingen svikter.Dobbelbånds serie N-serien rutere opererer ofte i både 2,4 GHz og 5 GHz-området. Disse rutene er de som brukes til å dekke store og utendørs områder.

G-rutere

Disse rutene har en rekkevidde på rundt 150 fot innendørs og 300 meter ute. Maksimal bithastighetshastighet for en G-serierrouter er 128 megabit per sekund. Disse er generelt fortsatt betraktet som det beste valget for små kontorer og større boliger fordi de er litt eldre og derfor litt billigere, men fortsatt fungerer bra i sitt sortiment . De har en mer stabil tilkobling enn tidligere generasjons rutere.

A og B Routers

Dette er de eldste rutene tilgjengelig. Tilbudet er mindre enn 50 meter innendørs og 75 meter utendørs. De tilbyr en stabil tilkobling hvis du holder deg nær ruteren, men har en tendens til å ha stadig mer inkonsekvent signalstyrke når du beveger deg lenger unna. Fordi de nå er de billigste rutene på markedet, er de fortsatt populære blant folk som trenger trådløst internett i små leiligheter eller ser ut til å koble flere datamaskiner i nært hold til en ruteren. Trådløse rutere og modemer lar deg koble flere enheter til Internett uten å koble dem fysisk til ledninger. Dette betyr at du kan betjene flere datamaskiner, bærbare datamaskiner eller andre enheter med en router.


Copyright © 2010-2019