Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Fordeling av bildefordeling

Postet av : Camilla Näslund

  Deling av fotografier, tegninger, malerier og andre typer bilder med venner og familie har lenge vært en vanlig og jovial tidsfordriv. Med fremkomsten av online-nettverk, kan folk nå dele sine bilder med resten av verden lettere enn noensinne. Som turisme ressurs nettsted Start Out London notater, finnes det en overflod av online bilde-deling plattformer. Mens universiteter og andre organisasjoner driver noen av disse plattformene, har andre --- som Flickr og Photobucket --- blitt uavhengige merker.

Minner

Bildedeling, selv når det gjennomføres via posten eller personlig, er en flott metode for å gi permanent representasjoner av minner. For eksempel kan dele bilder av en dag på stranden eller en annen anledning med venner som var der, tillate dem å henge seg til minnene av slike anledninger sterkere. I tillegg gir bildedeling deg muligheten til å dele bestemte øyeblikk med venner og slektninger som bor langt unna, for eksempel å dele et barns fingerfinger-prosjekt med en besteforelder på den andre siden av landet.

Convenience

Deling av bilder med geografisk fjernt slektninger pleide å kreve at du skulle betale for konvolutter og porto. I tillegg, hvis bildene dine var fotografier, måtte du dekke kostnadene ved å utvikle hver av bildene du ønsket å sende. I dag er online bildedeling plattformer gjør at du enkelt kan laste opp digitale bilder direkte fra digitale kameraer, lagringsmedier eller harddisker til en hjemmeside eller profil, der du kan administrere dem. Bildehåndteringsalternativer inkluderer å organisere bilder i forskjellige kategorier og bestemme hvilke bilder du vil sette opp for visning. Som pressemelding ressurs nettsted PRLog notater, i tillegg til å laste opp bilder, de fleste bilde deling plattformer også tillate deg å laste opp bilder og til melding andre memb ers på nettverket.

Kostnad

Enkelheten til online bildedeling kommer til en lav pris. I mange tilfeller er det gratis å bli medlem av et bilde-delingsnettverk. Dermed trenger du bare en datamaskin og en Internett-tilkobling for å komme i gang. Hvis du planlegger å dele malerier, skisser og andre ikke-digitale medier, kan en skanner imidlertid også vise seg en verdig investering, da det vil tillate deg å konvertere Disse typer media i opplastbare filer.

Artist Showcase

Ifølge Start Out London, er et online bildedeling nettsted et ideelt sted for amatører og upcoming artister å vise frem sitt arbeid. Bildedeling tillater kunstnere til å vinne anerkjennelse for sine evner uten å måtte sette opp et galleri eller sette på et show. Messaging evne til online delingsplattformer betyr at medlemmer av nettverket kan kommentere bestemte fotografier eller malerier og sende karakterer.


Copyright © 2010-2019