Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Verktøy for å synkronisere FTP-er

Postet av : Camilla Näslund

  FTP-filer (File Transfer Protocols) er protokoller som tillater brukere å overføre filer fra en kilde til en annen, vanligvis mellom et klientsystem (datamaskin) og en server. Dette gjøres vanligvis over en TCP / IP-protokollpakke (Transmission Control Protocol / Internet Protocol). FTP-synkroniseringsverktøy lar brukerne automatisere denne prosessen. Alle disse programmene krever et gebyr å bruke, men de kommer også med versjoner av shareware (gratis på prøveversjon).

SynchronEX

Dette verktøyet er kompatibelt med lokale baner (en fil eller et katalognavn), UNC ( Universal Naming Convention), FTP, FTPS (Secure Transfer Transfer Protocol), SFTP (Secure File Transfer Protocol), SSH2 (Secure Shell), DAV (distribuert forfatter og versjon) og HTTP (HyperText Transfer Protocol). Programmet lar brukerne sikkerhetskopiere filer over lokale og nettverksrettede baner. Brukere kan automatisere denne prosessen ved å bruke installasjonsveiviseren. Andre funksjoner inkluderer søk og finne verktøy for standardfiler, tomme kataloger og filer med samme navn. SynchronEX kommer også med Python programmeringsspråk og et batchgrensesnitt (brukergrensesnitt). Programmet leveres også med et GUI (grafisk brukergrensesnitt), som tillater brukere å kjøre programmer ved hjelp av bilder og tekst i motsetning til bare koder.

BatchSync Secure FTPS / SFTP

BatchSync Secure FTPS / SFTP tillater brukere å rygg opp eksterne servere og synkroniser filer. Filer overføres over sikre protokoller, som vil kryptere informasjonen og bistå i databeskyttelse. Dette programmet lar brukerne sette opp sikkerhetskopier for bestemte tider på dagen, slik at de ikke trenger å kjøre sikkerhetskopier manuelt. Programmet vil også varsle brukere når en sikkerhetskopiering har skjedd. BatchSync Secure FTPS / SFTP synkroniserer bare filer som er nye eller som har blitt manipulert. Andre funksjoner inkluderer muligheten til å vise synkroniseringsoppgaver før de kjøres, og for å redigere synkroniseringsoppgaver. Det oppretter også en logg med synkroniseringsoppgaver. Dette verktøyet er kompatibelt med Windows 95, 93, XP, 2000, ME og NT 4.x.

InstantSync Secure FTPS / SFTP

Dette verktøyet leveres med en GUI, som lar brukerne raskt få tilgang til oppsett og veiviserfunksjoner . Det lar brukerne eksternt sikkerhetskopiere filer og mapper med skrivebordet sitt. InstantSync Secure FTPS / SFTP sikkerhetskopierer filer ved hjelp av en sikker SSH-protokoll, og den krypterer alle data før overføring. Andre funksjoner inkluderer muligheten til å redigere og slette synkroniseringsoppgaver. Det vil opprette en logg av filer som har blitt synkronisert. Programmet prøver også automatisk å koble til igjen med FTP-serveren hvis noe går galt. Det vil også fortsette å løpe etter en avbrudd. InstantSync Secure FTPS / SFTP vil bare sikkerhetskopiere eller nye filer. Verktøyet er kompatibelt med Windows 2000, Vista, Server, XP og 7.


Copyright © 2010-2019