Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik sletter du et Microsoft Windows-nettverksnavn

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk 'Start', høyreklikk 'Computer' og velg 'Properties'. Klikk på 'Endre innstillinger' til høyre for 'Innstillinger for datamaskinnavn, domene og arbeidsgruppe' og 'Endre'.

2.

Klikk på 'Domene' eller 'Arbeidsgruppe', avhengig av hvilken nettverkstype du vil bruke. En arbeidsgruppe er sannsynligvis den typen som skal brukes hvis du bruker en hjemmecomputer i stedet for en arbeidsdator, fordi en domeneserver er nødvendig for å bruke et domene.

3.

Klikk på ' OK 'to ganger. Start datamaskinen på nytt og alle andre datamaskiner på nettverket. Koble fra og slå på ruteren igjen.

4.

Klikk på 'Start', 'Computer' og 'Nettverk' til venstre ved hjelp av den første datamaskinen. Høyreklikk i vinduet under nettverksenhetene (i det hvite rommet) og plasser markøren over 'Gruppe etter' og velg 'Arbeidsgruppe'. Datamaskinene i nettverket ditt vil bli gruppert av deres arbeidsgruppemedlemskap, slik at du kan se alle nettverksnavnene som brukes fra overskriftene.

Slett et Microsoft Windows-nettverksnavn hvis du ikke lenger bruker et nettverksnavn når du bytter datamaskiner til en ny. Dette vil bidra til å unngå forvirring og irritasjonen av å få det til å vises på datamaskinene. Et ubrukt nettverksnavn kan noen ganger fremdeles vises når du surfer på nettverket ditt når du ikke vil ha det. Dette problemet kan elimineres i flere trinn ved hjelp av ruteren og datamaskinene. Du må skrive inn et nytt nettverksnavn på datamaskinen for å slette den gamle en.


Copyright © 2010-2019