Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik setter du opp rutingen og fjerntilgangen for serveren 2003

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Start-knappen for Windows 2003, velg 'Administrative verktøy' og klikk på 'Ruting og fjerntilgang.' Dette åpner konfigurasjonsvinduet.

2.

Klikk plustegnet ved siden av 'IP-ruting.' Klikk på 'NAT / Basic Firewall.' I sentrumsdetaljerruten høyreklikker du på 'Lokalt områdeforbindelse.' Velg 'Egenskaper' for å konfigurere rutingsinnstillingene.

3.

Velg 'Offentlig grensesnitt koblet til Internett.' I alternativene i denne delen merker du av i boksen 'Aktiver NAT på dette grensesnittet.' Dette gjør det mulig for ruteprotokollen og konfigurasjonene på serveren for dine lokale kunder. Hvis du vil at serveren skal kontrollere brannmurinnstillingene, merk av i boksen 'Aktiver en grunnleggende brannmur på dette grensesnittet.'

4.

Klikk på 'OK' for å lagre serverinnstillingene . Hvis det oppstår et popup-vindu som forteller deg at du må starte tjenesten på nytt, klikker du på 'Ja'. Systemet starter opp tjenesten, slik at brukerne kan bruke serverens IP-innstillinger.

Ruting og ekstern tilgang på en Windows 2003-server er en tjeneste som gjør at du kan konfigurere et virtuelt privat nettverk (VPN) på ditt hjem- eller kontornettverk. Rutingtjenesten gjør det mulig for datamaskiner å sende informasjon frem og tilbake over et IP-nettverk. Dette kreves hvis VPN-klientene dine trenger tilgang til servere eller andre klientdatamaskiner på nettverket fra en ekstern plassering.


Copyright © 2010-2019