Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik setter du opp en trådløs tilkobling på en Toshiba Satellite A105-S4004

Postet av : Camilla Näslund

 

Konfigurasjon

1.

Finn konfigurasjonsikonet for det trådløse nettverket i nedre venstre hjørne av skrivebordet. Dette vil være i nærheten av klokken. Høyreklikk på ikonet og klikk på «Vis tilgjengelige trådløse nettverk.»

2.

Bla gjennom listen i vinduet Vis tilgjengelige trådløse nettverk for å finne et tilgjengelig trådløst nettverk som du kan bruke.

3.

Dobbeltklikk det valgte nettverket for å begynne å koble til. Hvis nettverket er beskyttet, blir du bedt om et passord i dette stadiet.

4.

Vent på at tilkoblingsprosessen er ferdig. Etter noen sekunder vil du være klar til å begynne å surfe.

Tips og advarsler

  • I urbane eller tettstedene vil det være lett å finne et tilgjengelig trådløst nettverk. Kaffebarer og kjedestauranter tilbyr ofte gratis Wi-Fi.
  • Hvis du bestemmer deg for å bruke et passord på ditt eget personlige nettverk, må du sørge for at det er lett tilgjengelig. Hvis du mister passordet, må du tilbakestille ruteren for å få tilgang til nettverket ditt på nytt.
  • Trådløs teknologi gjør det enklere enn noensinne å koble den bærbare datamaskinen til Internett. Til forskjell fra en kablet tilkobling, trenger du imidlertid trådløs tilkobling av Toshiba Satellite A105-S4004 mer enn å koble til en kabel. Trådløse nettverk krever ekstra konfigurasjon hvis du vil sikre at du surfer sikkert og i topp ytelse. Ved å konfigurere noen enkle alternativer, vil du trådløst surfe på Internett på Toshiba Satellite A105-S4004 på bare noen få minutter.

    
    Copyright © 2010-2019