Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik setter du opp Micradigital 802.11G trådløs adapter

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Sett inn Micradigital 802.11g trådløsadapterens installasjonsplate i datamaskinens diskettstasjon. Vent til installasjonsveiviseren vises på skjermen. Hvis veiviseren ikke vises automatisk, naviger til 'Start' og klikk 'Computer'. Dobbeltklikk på ikonet for installasjonsdisken.

2.

Velg alternativet merket 'Installer driver / verktøy'. Vent på at installasjonen skal fullføres og klikk på 'Fullfør'.

3.

Koble den trådløse adapteren til en av de tilgjengelige USB-porter (Universal Serial Bus) på datamaskinen. Velg 'Neste' -knappen når spørsmålet 'Found New Hardware' lastes på skjermen.

4.

Klikk 'Fortsett uansett.' Klikk på rullegardinmenyen og velg ditt land. Velg 'OK' og klikk på radioknappen merket 'Ja, jeg vil starte datamaskinen på nytt nå.'

5.

Velg 'Fullfør' og vent på at operativsystemet starter på nytt . Høyreklikk på nettverksikonet nederst til høyre på skjermen. Velg navnet på nettverket du vil koble til, og klikk på 'Koble' -ikonet.

Tips og advarsler

  • Lysdioden ) på den trådløse adapteren vil blinke med forskjellige mønstre avhengig av hva den for øyeblikket gjør. En serie av langsomme blinker viser at adapteren for tiden søker etter et trådløst nettverk. En solid grønn farge uten blink betyr at tilkoblingen er aktiv og en hurtig blits viser at adapteren for øyeblikket sender eller mottar data.
  • < li> Hvis datamaskinen din kjører Windows Vista, må du koble til det trådløse nettverket ved hjelp av en annen prosess. Gå til datamaskinens 'Start' -meny i stedet for å høyreklikke på nettverksikonet. Klikk på 'Koble til' og dobbeltklikk navnet på nettverket.
  • Ikke koble den trådløse adapteren til datamaskinen din ' s USB-stasjon før du installerer programvaren. Du må avinstallere og installere programvaren hvis enheten er plugget inn først.
  • Før skrivebordet eller den bærbare datamaskinen kan koble til et trådløst nettverk, må du ha et trådløst nettverkskort installert inne i datamaskinen. Ikke alle datamaskiner inkluderer et innebygd trådløst alternativ, som er der et nettverkskort kommer inn for å spille. Hvis du vil ha tilgang til et nettverk via en trådløs ruter, må du først gå gjennom installasjonsprosessen for trådløs trådløs adapter for Micradigital 802.11g.

    
    Copyright © 2010-2019