Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik plasserer du en WiFi-antenne

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Sett ruteren så nær midten av området du vil gi trådløst nettverk for.

2.

Plasser ruteren av gulvet, i et forhøyet sted, som på toppen av en bokhylle. Hvis du har en tilleggsantenne koblet til ruteren via en kabel, vil du kanskje montere den på en vegg, oppe nær taket.

3.

Hold antennen vekk fra gjenstander som forårsaker trådløs forstyrrelse. Store metallobjekter, fluorescerende eller halogenlamper, mikrobølger, trådløse telefoner og basestasjoner, og veggkanaler eller ventilasjonsåpninger kan forstyrre eller blokkere trådløse signaler.

4.

Pek på toppen av antennen oppover hvis den er plassert under dekningsområdet, for eksempel hvis ruteren sitter på et bord eller skrivebord. Pek toppen av antennen ned hvis den er plassert over dekningsområdet, for eksempel hvis det er veggmontert nær taket.

WiFi-nettverk er praktiske måter å gi nettverk og Internett-tilgang til hele huset uten å måtte koble kabler rundt eller koble datamaskinene i samme rom. Hovedproblemet som kommer opp med trådløst nettverk er mottak. Det er mange ting i et hjem som kan redusere en trådløs ruteres signalstyrke. For å få det sterkeste WiFi-signalet mulig ut av ruteren, hjelper det å vite hvordan du plasserer det riktig.


Copyright © 2010-2019