Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik kobler du til flere proxyer

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Åpne rullegardinmenyen 'Verktøy' på menylinjen. Alle Windows-baserte applikasjoner har dette alternativet (på Google Chrome har det et symbol på en skiftenøkkel). I denne 'Verktøy' -menyen blir et alternativ kalt 'Alternativer' / 'Internett-alternativer' / 'Innstillinger.' Dette åpner et vindu med en trestrukturmeny til venstre eller en rekke faner øverst.

2.

Finn alternativet for 'Internett' eller 'Tilkoblinger'. Siden har en 'LAN Settings' -knapp. Hvis du trykker på denne knappen, åpnes et annet popup-vindu. I noen applikasjoner er et alternativ 'Proxies' umiddelbart tilgjengelig i det første vinduet.

3.

Skriv inn HHTP proxy server adressen i 'HTTP' proxy-feltene. Skriv inn HTTPS-proxyen i 'Sikker' -feltene, skriv inn FTP-proxyen i 'FTP' -feltene og SOCKS-proxyen i 'SOCKS' -feltene. For Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Microsoft Mail og Real Player må du trykke på 'Avansert' -knappen i 'Proxy Server' -delen av vinduet 'Local Area Network (LAN) Settings'. I Mozilla Firefox er alternativene 'HTTP,' 'SSL', 'FTP', 'Gopher' og 'SOCKS.' MSN Messenger har bare 'SOCKS' og 'HTTP', og Windows Media Player tilbyr alternativer for HTTP og RTSP (Real-Time Streaming Protocol). I hvert tilfelle skriver du inn en adresse og et portnummer.

4.

Klikk på 'OK' for å lukke hvert vindu når proxy-detaljene er endret. Enkelte programmer vil ha en 'Save' eller 'Apply' -knapp så vel som en 'OK' -knapp. Hvis dette er tilfelle, må du trykke 'Save' (eller 'Apply') først før du trykker på 'OK'. Denne konfigurasjonen vil filtrere Internett-trafikken med hver type transaksjon filtrert av en annen proxy. Du bruker flere proxyer.

Proxy-servere kan brukes til å unngå webleserblokkeringsprogramvare på et nettverk, eller for å skjule opprinnelsen til en forespørsel til en server. Andre formål er å sentralisere tilgang til Internett-tilgang eller for å øke hastigheten på svar fra filservere ved å lede all trafikk til en caching-proxy. Alle Windows-baserte kommunikasjonsprogrammer (for eksempel nettleser, e-post, messenger, osv.) Har samme oppsett for skjermbilder for nettverksinnstillinger. Det kan være små variasjoner i navnene på ulike knapper og felt, men tilgangen til proxy-innstillinger på PCen din vil være omtrent eller mindre den samme. Du kan nominere en proxy for all trafikk eller sette opp flere proxyer, hver håndtering av forskjellige kategorier av trafikk.


Copyright © 2010-2019