Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik feilsøker du en Netgear 2.0 trådløs adapter

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Koble nettverksadapteren fra datamaskinen mens datamaskinen er slått av. Start datamaskinen uten adapteren. Klikk på 'Start', høyreklikk 'Computer' og klikk 'Properties'. Dette åpner boksen 'Systemegenskaper'. Klikk på 'Enhetsbehandling' i venstre rute.

2.

Høyreklikk på et listeelement som har et gul utropstegn på den. Hvis ingen finnes, dobbeltklikker du på 'Nettverksadaptere' -linjen for å utvide den. Høyreklikk hver linje som er oppført under delen 'Nettverkskort' og klikk på 'Avinstaller'. Lukk alle åpne bokser og start datamaskinen på nytt.

3.

Tillat datamaskinen å starte på nytt fullstendig. Du vil legge merke til at meldinger vises om ny maskinvare funnet. Tillat at datamaskinen fullfører denne installeringsprosessen. Når du er ferdig, plugg inn Netgear 2.0-nettverkskortet. Datamaskinen vil nok en gang gå gjennom å installere programvaren for den nye maskinvaren som er funnet, i dette tilfellet nettverkskortet. Når denne installasjonen er fullført, bør nettverksadapteren virke.

Tips og advarsler

  • Gå til Netgear Support-siden (se Resources) for å sikre at du ha den nyeste driveren tilgjengelig for nettverkskortet ditt.
  • Trådløst nettverk eller Wi-Fi har blitt en stadig bestående del av vårt daglige liv, enten det er et teknisk liv eller ikke. Folk som surfer på Internett kan bli funnet på mange parkbenker eller på fortauetabord, alle sammenhengende med 'fremtiden' uten behov for ledninger. Men hvis et nettverkskort slutter å virke, eller aldri starter i første omgang, erstatter frustrasjon gleden av internett surfing. Faktum er at feilsøking av et nettverkskort, spesielt en USB-plugin-versjon som Netgear 2.0, er veldig enkelt og kan utføres i noen få korte trinn.

    
    Copyright © 2010-2019