Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik deler du Internett via et trådløst ad hoc-nettverk

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på 'Start' og naviger til 'Kontrollpanel.' Klikk koblingen 'Nettverks- og delingssenter' og deretter 'Administrer trådløse nettverk' på venstre side av vinduet.

2.

Klikk på 'Legg til' -knappen øverst på skjermen. Velg 'Opprett et ad hoc-nettverk' fra listen over alternativer. Klikk på 'Neste' -knappen i informasjonsvinduet. Skriv inn et navn for nettverket i feltet merket 'Nettverksnavn'. Velg 'WPA2-Personal' fra listen over sikkerhetstyper. Skriv inn et passord for nettverket ditt i feltet 'Sikkerhetsnøkkel'. Dette passordet brukes til å få tilgang til ad hoc-nettverket. Klikk på 'Neste'. Lukk vinduet for bekreftelse av nettverk som åpnes.

3.

Gå tilbake til menyen 'Nettverk og delingssenter' i Kontrollpanel. Klikk på 'Vis status' til høyre for ad hoc-nettverket. Klikk på 'Egenskaper' fra vinduet og gi administrativ tillatelse hvis du blir bedt om det. Klikk kategorien 'Deling' og aktiver begge alternativene i 'Deling av Internett-tilkobling.' Klikk 'Lukk' og avslutt alle de åpne kontrollpanelvinduene. Eksterne datamaskiner kan nå koble til og få tilgang til internett via ditt ad hoc-nettverk.

Tips og advarsler

  • Bare del Internett-tilkoblinger ved hjelp av ad hoc-nettverk med folk du stoler på. Deling av offentligheten kan føre til at ondsinnede brukere påvirker systemets sikkerhet.
  • Trådløse nettverk tillater datamaskiner og andre enheter å samhandle med hverandre uten behov for kabler eller andre ledninger. Internett er også tilgjengelig via trådløse tilkoblinger, og gir tilgang til alle enhetene som er koblet til nettverket. Ad hoc-nettverk er trådløse nettverk opprettet av en datamaskin for andre lokale datamaskiner som skal koble til. Ad hoc-nettverk kan beskyttes og krypteres for sikkerhet. Konfigurering og deling av Internett-tilkobling via et ad hoc-nettverk gjøres ved å legge til et nytt nettverk og redigere datamaskinens delingsinnstillinger.

    
    Copyright © 2010-2019