Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik deaktiverer du avslutningen for Windows 2000 Server TS Client

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen på Windows 2000-datamaskinen og velg 'Kjør'. Skriv 'gpedit.msc' for å åpne retningslinjeditoren.

2.

Klikk på 'User Configuration' på venstre side av vinduet. Klikk på Administrative maler, og klikk deretter på Start meny og oppgavelinje. Dette viser flere retningslinjer i sentrumsdetaljvinduet.

3.

Dobbeltklikk på 'Deaktiver og fjern kommandoen Slå av.' Dette åpner et konfigurasjonsvindu. Velg 'Aktiver' for å slå på deaktivering av avslutningsknappen.

4.

Klikk på 'OK' for å lagre innstillingene dine. Start datamaskinen på nytt. Neste gang Terminal Services brukes på datamaskinen, er nedleggingsmenyelementet ikke lenger tilgjengelig.

Terminal Services (TS) er et eksternt skrivebordsprogram i eldre operativsystemer, for eksempel Windows 2000. Hvis du regelmessig bruker Terminal Services på Windows 2000-datamaskinen, fjerner du 'Avslutt' -knappen på Start-menyen for å unngå at du slår av datamaskinen ved et uhell. . Dette styres i et nettverksprogram som heter Global Policy Editor. Denne policy editoren kontrollerer alle aspekter av klientdatamaskiner på et Windows-nettverk.


Copyright © 2010-2019