Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Proxy Unngå verktøy

Postet av : Camilla Näslund

  En proxy-server er en mellomliggende server mellom en datamaskin eller et program og en annen enhet. Proxy-serveren vil gjennomgå forespørselen og deretter filtrere den informasjonen, og det filtrerer vanligvis informasjon via protokoller eller IP-adresser (Internet Protocol). Hvis du ønsker å surfe på Internett uten å vise IP-adressen din, kan du bruke proxy-unngåingsprogramvaren til å omgå proxy-serveren og surfe på Internett anonymt.

Winnow Anonym Proxy 4.1

Dette er et Internett-verktøy som lar deg surfe på Internett uten å utsette IP-adressen til en proxy-server. Winnow Anonym Proxy fungerer ved å gi deg en annen IP-adresse som skal brukes når du er online, og nettsteder vil ikke kunne lagre (lagre) din unike IP-adresse. Du kan eksportere en liste over tilgjengelig anonym proxy-serverinformasjon til et HTML (HyperText Markup Language), TXT (Text) eller XLS (Microsoft Excel) -fil. Programmet vil fjerne eventuelle anonyme proxy-serveradresser som ikke lenger er aktive. Du må kjøpe en lisens for å bruke den fullstendige versjonen av denne programvaren, men det finnes en shareware-versjon (gratis prøveversjon). Programvaren Winnow Anonym Proxy 4.1 er kompatibel med Windows 95, 98, Me (Millennium), NT (3.x og 4.x) og XP.

Bypass Proxy Tool 1.12

Bypass Proxy Tool 1.12 er et gratis verktøy som er kompatibelt med Windows 2000, XP og NT. Programmet oppretter i utgangspunktet for deg en proxy-avvikswebside. Du vil være vert for denne nettsiden fra datamaskinen din, og du kan få tilgang til dette nettstedet, selv fra en ekstern datamaskin. Du kan logge deg på proxy-serveren først, og deretter åpne nettleseren din. Dette verktøyet lar deg surfe på Internett uten å utsette din virkelige IP-adresse. Du kan også tilpasse dette programmet slik at det passer dine behov.

Elite Proxy Switcher 1.06D

Dette verktøyet skjuler din ekte IP-adresse og gir deg en falsk IP-adresse når du søker på Internett. Målet med dette programmet er å beskytte din IP-adresse og personvern, selv når du får tilgang til potensielt farlige nettsteder. Programmet vil teste innstillingene for proxy-IP-adressen du valgte, og deretter endre innstillingene til nettleseren din. Med dette programmet kan du oppnå nye proxy-IP-adresser daglig, så lenge du abonnerer på listetjenesten. Den er kompatibel med både Internet Explorer og Mozilla Firefox, og den er også kompatibel med Windows 98, 2000, Me, NT, Vista og XP. Det er et gebyr for å bruke dette programvaren, men det finnes også en shareware-versjon.


Copyright © 2010-2019