Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Kan du lage en datamaskin med toppdisplay Wi-Fi?

Postet av : Camilla Näslund

 

Om Wi-Fi

Wi-Fi, et shorthanduttrykk for trådløs troskap, er en trådløs nettverksfunksjon som kobler datamaskiner sammen med protokoller definert i standard 802.11 fra Institutt for elektriske og elektroniske ingeniører eller IEEE. Vanlige hjemmeversjoner av IEEE 802.11-standarden inkluderer 802.11b, 802.11g og 802.11n, med høyere bokstaver som signalerer raskere tilkoblinger.

Trådløse kort

For å etablere en Wi-Fi-tilkobling, ifølge datamaskinnettverksprodusenten Cisco, Brukerne trenger både et trådløst tilgangspunkt og en Wi-Fi-aktivert databehandlingsenhet. En rekke produsenter tilbyr Wi-Fi-kort for å legge denne muligheten til stasjonære datamaskiner, og mange av disse kortene følger PC-grensesnittet, eller PCI, standarder for bruk i nesten hvilken som helst stasjonær datamaskin. Fra og med september 2010 koster disse kortene så lite som $15 hos store elektronikkforhandlere.

Fordeler

Når du legger til et Wi-Fi-utvidelseskort på en stasjonær PC, kan brukerne lokalisere maskinen nesten hvor som helst innenfor rekkevidden av en trådløs tilgang punkt og fortsatt nyt nettverkstilkobling. I tillegg kan Wi-Fi-tilkoblinger bidra til å forbedre estetikken ved å eliminere behovet for stygt ledninger. Selv om mange bærbare datamaskiner leveres med trådløst nettverk, eller Wi-Fi, som allerede er installert, tilbyr bare stasjonære datamaskiner vanligvis bare et kablet nettverkskort. Med litt enkel og billig maskinvare kan brukerne imidlertid legge til Wi-Fi til nesten hvilken som helst stasjonær datamaskin.


Copyright © 2010-2019