Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Inter-Access Point Protocol

Postet av : Camilla Näslund

 

Historie

Institutt for elektriske og elektroniske ingeniører (IEEE) definerte standarder for Wi-Fi-nettverk gjennom sin 802.11 arbeidsgruppe (WG). Men sterk konkurranse på forbrukermarkedet tvang produsenter til å løpe foran noen offisielle standarder. IEEE-prosjektet forsøker å fange opp utviklingen av proprietære systemer. Wi-Fi-standarder grupperes under koden 802.11. Supplerende standarder har et tilleggsbrev. IAPP er kjent som 802.11f.

Funksjon

Standardene tar sikte på å bygge bro mellom eksisterende produkter utviklet sammen med proprietære metoder. Av denne grunn fremmer de ikke forbindelse mellom Access Points, men foreslår et format for attributter som skal lagres på en enhet midlertidig av den første AP som skal hentes av neste AP.

Funksjoner

Standardene har som mål å sikre kontinuitet i forbindelse når en enhet strever mellom AP-er. Protokollen inneholder også metoder for overlevering av sikkerhetsforanstaltninger mellom APs. Inter Access Point-protokollen er en del av en serie standarder som brukes for trådløse nettverk. Et tilgangspunkt (AP) er en gateway som tar opp et signal fra en trådløs enhet, som en bærbar datamaskin, og dirigerer trafikken gjennom et nettverk. IAPP fungerer når en enhet beveger seg og bytter tilgangspunkt.


Copyright © 2010-2019