Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Informasjon om arbeidsdrivende

Postet av : Camilla Näslund

 

Funksjon

Selskapet du jobber for, kan ditt lands regjering eller din Internett-leverandør (ISP) blokkere tilgangen til bestemte nettsteder. Kom deg rundt dette forbudet ved å gå til et proxy-nettsted, som vil vise deg innholdet fra adressen du ikke har lov til å besøke. Men så snart blokkeringsprogramvaren oppdager en proxy, forbyder den den.

Løsning

Du trenger en helt ny proxy som ikke er kanalisert gjennom blokkeringsprogramvaren du prøver å unngå. En kjent proxy vil ikke fungere. Den eneste måten å finne nye proxyer er gjennom en noteringstjeneste. Søkemotorer tar for lang tid å referere nettsteder. Ved den tiden de liste over en proxy, er det for godt kjent. Proxyer som jobber, er noen timer gamle. Av denne grunn, se etter en oppføringstjeneste (se Resources).

Funksjoner

Angi proxy-tjenester i nettleseren din betyr at all trafikk over Internett skal kanaliseres via en proxy uten å ha besøkt proxywebområdet. Disse kalles HTTP-proxyer. Katalog nettsteder (se Resources) liste nye proxyer. Det finnes to typer proxy. Den ene er lagt inn i oppsettet av brukerens nettverksapplikasjon. Den andre er et nettsted brukeren besøker og går inn i adressen til nettstedet som skal vises. I begge tilfeller blir målwebområdet lurt til å tro at det kommuniserer med adressen av proxy, ikke din. Dette gir anonymitet.


Copyright © 2010-2019