Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvorfor har ikke bilder lastet på nettsider

Postet av : Camilla Näslund

 

Tegnsett

Hvis nettleseren din - for eksempel Internet Explorer, Google Chrome eller Firefox - ikke kan bestemme hvordan en webside er kodet, kanskje fordi en fil eller en nøkkel i Windows-registeret mangler eller er skadet , bildene lastes ikke inn riktig. Det kan også være at en webside inneholder et bilde av en type som ikke støttes av nettleseren din.

Nettleserinnstillinger

Mange nettlesere inkluderer sikkerhetsfunksjoner som kan blokkere ufarlig og potensielt skadelige bilder på websider , men vanligvis varsle deg om hva som blir blokkert og gi deg muligheten til å tillate bilder å vises. En enkel grunn til at fotografier ikke vises, er at boksen 'Vis bilder' - under fanen 'Avansert' i Internett-valg - ikke er merket for Internet Explorer.

Løse problemet

Hvis du kan vise bilder på en webside og ikke en annen, betyr det sannsynligvis at problemet ligger på nettsiden og ikke datamaskinen. Hvis du ikke kan vise bilder i det hele tatt, kan du prøve å laste inn den aktuelle siden og fjerne midlertidige Internett-filer for å skape ekstra harddiskplass. Bilder kan ikke lastes på websider fordi de er for store til å bli lastet ned raskt - med andre ord fordi de ikke har blitt 'optimalisert' på nettet - eller av flere andre grunner. Uansett vil du vanligvis se en rød 'x' på stedet der bildet skal være.


Copyright © 2010-2019