Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvorfor er ikke min Wi-Fi USB-adapter som jobber med Windows Vista?

Postet av : Camilla Näslund

 

Betraktninger

Det viktigste er å sjekke med produsenten at Wi-Fi-adapteren din er kompatibel med Windows Vista. Last ned den siste Vista-enhetsdriveren fra Internett for å sikre at du har den nyeste programvaren for enheten.

Oppløsning

Det er best å avinstallere den trådløse adapterprogramvaren fra PCen og starte på nytt installasjon fra grunnen ved hjelp av den mest oppdaterte enhetsdriveren. Hvis du fortsatt har problemer med enheten, kan det være et maskinvareproblem.

Feilsøking

Du kan eliminere flere problemer med enkel feilsøking. Hvis du har problemer med å koble til et bestemt nettverk, må du prøve å koble til et annet nettverk for å se om problemet er unikt for et enkelt trådløst nettverk. Hvis det trådløse nettverket er kryptert, må du sørge for at du bruker riktig passord. Du kan også prøve å installere den trådløse adapteren på en annen datamaskin for å utelukke et kompatibilitets- eller operativsystemproblem. Det er forskjellige grunner til at din USB-trådløse adapter kanskje ikke fungerer på din Windows Vista-maskin. Det kan oppstå maskinvare- eller programvareproblemer eller et problem med Vista-kompatibilitet.


Copyright © 2010-2019