Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan sette en Linksys med Bellsouth

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Koble en datamaskin til Linksys-ruteren, men koble ikke ruteren til DSL-modemet ennå.

2.

Åpne en nettleser og skriv inn IP-adressen '192.168.1.1' (uten anførselstegn).

3.

Legg brukernavnet tomt og skriv inn 'admin' (uten anførselstegn) for passordet

4.

Endre IP-adressen til ruteren. Under delen 'Nettverksoppsett', endre IP-adressen fra '192.168.1.1' til '192.168.2.1' uten anførselstegn). Trykk på 'Lagre innstillinger' -knappen og ruteren vil starte på nytt. Vent 60 sekunder, og koble deretter strømmen fra ruteren.

5.

Koble en Ethernet-kabel mellom DSL-modemet og 'Internet' -porten på Linksys-ruteren. Slå på DSL-modemet.

6.

Vent 3 minutter, og slå på ruteren. Vent 60 sekunder og åpne en nettleser på datamaskinen for å få tilgang til Internett.

Tips og advarsler

  • Konflikten mellom DSL-modemet og Linksys-ruteren er at de begge vil bruke subnet 192.168.1.x av d EFAULT. Ved å endre denne innstillingen på ruteren, kan både ruteren og DSL-modemet eksistere.
  • DSL-modemet levert av BellSouth (nå AT u0026 T) er designet for å fungere som en ruteren, selv om den bare har en enkelt Ethernet-tilkobling. Ethernet-porten ble laget for å være koblet til en bryter, som de andre datamaskinene på nettverket kobler seg til også. Standardinnstillingene for disse DSL-modemene er i konflikt med standardinnstillingene til en Linksys-ruteren. For å få både DSL-modemet og Linksys-ruteren til å fungere sammen, må noen innstillinger på Linksys-ruteren endres.

    
    Copyright © 2010-2019