Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan overvåke Internett-trafikk på mitt hjemmenettverk

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Kjøpsprogramvare som er utviklet for å overvåke og analysere Internettrafikkdata, hvis den ikke tilbys gratis. Programmer som gir deg tilgang til denne informasjonen, inkluderer SoftPerfect Traffic Meter og Accurate Network Monitor. Du kan kjøpe og få tilgang til disse programmene ved å besøke deres nettsteder (se Resources).

2.

Last ned programvaren. Etter at du har betalt for programmet --- hvis du måtte --- velg alternativet for å laste ned produktet. Flere vinduer vil trolig dukke opp under denne prosessen, avhengig av programmet. Klikk på alternativene som tillater nedlastingen å fortsette og finne sted.

3.

Klikk på funksjonen som lar deg overvåke Internett-trafikken din etter at nedlastingen er fullført. Funksjonen som får tilgang til trafikkbeløpet, avhenger av programmet du lastet ned. Du må sannsynligvis vente et par timer etter installasjonen før programmet kan beregne hvor mye trafikk nettstedet ditt mottar.

Overvåking av Internett-trafikken fra hjemmenettverket kan være nyttig og viktig på en rekke måter. For eksempel, hvis du vil overvåke trafikk som skjer til og fra ditt eget nettsted, er det nyttig å kunne gjøre det hjemmefra. Heldigvis er det mulig og enkelt å fullføre denne oppgaven.


Copyright © 2010-2019