Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan lage din P2P nedlasting raskere

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

IOBit P2PTurbo er et freeware program som muliggjør optimalisering og akselerasjon av et peer-to-peer-program med et enkelt museklikk. Programmet skanner datamaskinen og nettverksforbindelsen og søker etter eventuelle flaskehalser. Med sine verktøy og programmering forsøker programmet å fjerne disse flaskehalsene og tilkoblingene.

2.

Peer Exchange er en funksjonsprotokoll for BitTorrent peer-to-peer og DHT utnytter som samler jevnaldrende. Informasjon overføres dermed raskere fordi jevnaldrende deler informasjon om hvordan man finner andre jevnaldrende. Dette gjør det enklere å finne såmaskiner og leechers. Peer Exchange er gratis å laste ned og bruke.

3.

Ta kontakt med din internettleverandør for å se om de tilbyr hastighetsbooster-teknologi, noe som øker opplastingshastigheten. Prisen og kampanjene for internettjenesten endres ofte, slik at prisingen er for variabel til listen.

Peer2peer-dataprogrammer er kjent for handel med fantastiske filer med filer som iblant nesten er umulige å finne. Disse programmene har blitt brann for mye av deres funksjon, så mange brukere bruker programmet til å laste ned opphavsrettsbeskyttet materiale som er ekstremt ulovlig. Du kommer ikke til å gjøre det, så i bytte for din flid kan du nå lære å øke din peer2peer-hastighet.


Copyright © 2010-2019