Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan distribuerer jeg et nettsted i IIS?

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Klikk på Windows 'Start' -knappen og velg 'Administrative verktøy'. Klikk på 'Internet Information Services (IIS) Manager' for å åpne konsollen.

2.

Klikk på .NET-programmets mappe som inneholder nettsidene. Velg 'Konverter til program . 'Legg merke til at ikonet endres til et IIS-applikasjonsikon.

3.

Høyreklikk' Application Pools 'og velg' Rediger applikasjonsbasseng. 'Dette åpner et konfigurasjonsvindu. versjonen av .NET du bruker for nettstedets kode og klikk 'OK'.

4.

Høyreklikk på 'Pool Identity' og velg 'Properties.' Velg 'Lokal konto' i delen 'Innebygd konto'. Dette tillater anonym tilgang, slik at brukerne kan se innholdet på webområdet fra nettleseren.

5.

Klikk på 'OK' for å lagre innstillingene dine. Klikk 'OK' igjen i hovedkonfigurasjonsvinduet. For å kontrollere innstillingene dine, åpne en nettleser og skriv inn webadressen i adressefeltet.

Internet Information Services (IIS) versjon 7 gir Microsoft-utviklere muligheten til å være vert for nettsteder som er opprettet på C # eller VB.NET-språk. Katalogen du bruker til å lagre nettsidene på IIS-serveren din trenger distribusjon. Du distribuerer mappen ved hjelp av IIS-konsollen for å sette den som en .NET-applikasjon. Dette forteller serveren at den trenger å kompilere innholdet. NET-mappen og vise resultatene til brukeren.


Copyright © 2010-2019