Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan bygge en Wi-Fi antennefat

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Fjern skruene som holder satellittransponderarmen til basen av parabolantenne med Phillips-skrutrekker. Kast satellittransponderarmen riktig.

2.

Sett parabolantenne med forsiden ned på arbeidsflaten. Mål på tvers av fatet og legg en prikk med blyanten ved halvveismerket. Gjenta dette med bredden på parabolen. Still opp de to punktene for å finne midten av fatet. Tegn en sirkel midt på fatet.

3.

Bor et hull gjennom sirkelen med den bærbare boringen. Tørk ut eventuelle metallfileringer fra innsiden av hullet med en grov fille.

4.

Sett stangantennen, spiss ende først inn i hullet. Skyv stangantennen gjennom hullet til basen er nesten spylt med hullet.

5.

Påfør lim lim rundt stangantennenes base slik at det sikrer seg til sidene av hullet. Hold stangantennen på plass for et øyeblikk, slik at lim limet kan ta tak i. La limbåndet sette seg i to timer.

6. Plugg 'N' -adapterpluggen i den ene enden av Pigtail-kabelen inn i 'N' -tilkoblingsporten på bunnen av stangantennen. Plugg den kvinnelige enden av Pigtail-kabelforlengeren til den mannlige porten på kabelen på den andre enden av Pigtail-kabelen.

7.

Plugg den andre enden av Pigtail-kabelforlengeren inn i Wi-Fi-antenneporten til den trådløse ruteren som er koblet til ditt trådløse hjemmenettverk.

8.

Stå WI-Fi-antenneretten du har laget slik at stangantenneen senteret står overfor i den generelle retningen til enhetene som deler det trådløse hjemmenettverket.

Tips og advarsler

  • Parabolantenner kan også være funnet på verksted og loppemarkeder.
  • En parabolantenn kan forsterke og styrke de trådløse signalene som sendes og mottas av en Wi-Fi-antenne. Bygg din egen Wi-Fi antenne parabol fra noen forsyninger og en parabolantenn kjøpt fra en elektronikk butikk eller satellittforsyning. Noen vanlige husholdningsverktøy vil være nødvendig, sammen med voksenoppsyn hvis du er mindreårig siden verktøyene må brukes.

    
    Copyright © 2010-2019