Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

E-postoppsettveiledning

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Velg en e-post vert. Mange gratis alternativer er tilgjengelige, for eksempel Yahoo !, Gmail eller Hotmail. I tillegg tilbyr mange internettleverandører gratis epost når du registrerer deg for deres tjenester.

2.

Naviger til e-postvertsens nettside og velg 'Konfigurer konto' eller noen variasjon av den setningen. Du vil bli tatt til en skjerm hvor du vil bli bedt om å legge inn dine personlige opplysninger (navn, adresse, telefonnummer). Fyll ut de obligatoriske feltene og klikk 'Neste' for å fortsette.

< p> 3.

Skriv inn et navn for e-posten din. Du må bare legge inn den første delen da utvidelsen (@ website.com) blir lagt til automatisk. Navnet kan være alt du vil, men det bør gjenspeile noe om deg eller formålet med e-postadressen (for eksempel hvis du er elektriker, kan den valgte e-postadressen være johnselectrical@website.com).

4.

p> Skriv inn et passord for kontoen din. Passordet, som navnet, kan være alt du vil, men du bør gjøre det vanskelig å dechifrere. Unngå åpenbare ting, som kjæledyrets navn eller bursdag. De beste passordene er kombinasjoner av store bokstaver, små bokstaver og tall.

5.

Konfigurer og personliggjøre kontoene dine. Fra menyen 'Alternativer' eller 'Verktøy' (avhengig av programmet), vil du kunne endre skrift eller bakgrunn, legge til bilder eller til og med lage en signatur som automatisk skal festes til eventuelle meldinger du sender.

< p> 6.

Opprett en adressebok. De fleste programmer har dette alternativet fremtredende som 'Adressebok' eller 'Kontakter'. Du kan fylle ut informasjon for venner, familier og kolleger, slik at e-postene deres ikke blir blokkert som potensielt spam når de sender deg meldinger. Du kan legge til, slette og redigere kontakter når som helst.

7.

Aktiver POP3-innstillinger på kontoen din slik at du kan laste ned e-postadressene til PC-e-postklienten din (Outlook, Incredimail , Thunderbird, etc.). Du kan gjøre dette ved å gå inn i menyen 'Innstillinger'. Se etter et alternativ, for eksempel 'Videresending' eller 'POP'. Fra den menyen kan du følge instruksjonene for å aktivere POP3. Når du konfigurerer e-postklienten på din PC, må du angi riktig server, for eksempel 'pop.gmail.com' eller 'pop.yahoo.com.' Rådfør deg med e-postleverandørens hjelpedokumentasjon for å bestemme de spesifikke prosedyrene og innstillingene for klienten.

En e-postadresse er et praktisk verktøy enten det er til personlig eller forretningsbruk. Selv for noen som ikke er datamaskinskunnige, er det enkelt å sette opp og vedlikeholde en e-postadresse, og det tar ikke mye tid, og det er vanligvis gratis. Alt du trenger er riktig program som passer dine behov og noen få minutter for å sette opp det.


Copyright © 2010-2019