Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Bluetooth USB Dongle Instruksjoner

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Avinstaller enhver eksisterende versjon av Widcomm Bluetooth-programvare på PCen. Klikk på 'Start' og deretter 'Kontrollpanel.' Dobbeltklikk 'Legg til / fjern programmer' og søk etter 'Widcomm Bluetooth Software' i listen over installerte programmer. Hvis du finner det, velg det og klikk på 'Fjern program.'

2.

Installer Bluetooth-programvaren som følger med adapteren. Sett inn programvare-CDen i DVD / CD-ROM-stasjonen. Hvis PC-en din har 'Auto-Run' aktivert, starter installasjonen automatisk innen få sekunder. Ellers klikker du 'Min datamaskin', klikker DVD / CD-ROM-stasjonen og finner filen 'Setup.exe.' Dobbeltklikk det for å starte installasjonen. Vinduet 'InstallShield Wizard' åpnes og programvaren kontrollerer operativsystemet.

3.

Klikk på 'Installer driver' på neste skjermbilde. Hvis vinduet 'Driver Signature Notice' dukker opp, klikker du på 'OK'.

4.

Koble adapteren til en USB-port på datamaskinen din når vinduet 'Bluetooth-enhet ikke ble funnet 'vises, og klikk' OK '. Klikk på 'Fullfør' for å avslutte veiviseren, og start deretter systemet på nytt. Et lite Bluetooth-ikon kommer i systemstatusfeltet. I tillegg kan et ikon for 'My Bluetooth Places' vises på skrivebordet.

5.

Høyreklikk en av ikonene og velg 'Bluetooth Setup Wizard' for å konfigurere Bluetooth på systemet ditt og for å koble enheter.

En Bluetooth-dongle er en USB-adapter som gjør det mulig for stasjonære eller bærbare PCer uten innebygd Bluetooth-teknologi å koble til andre Bluetooth-aktiverte enheter. Bluetooth-programvare er installert for å støtte adapteren. Bluetooth er trådløs tilkoblingsteknologi som gir et område på omtrent 30 fot eller 10 meter. Med Bluetooth kan du overføre filer eller bilder mellom enheter, bruke en trådløs skriver eller et headset eller få tilgang til et nettverk.


Copyright © 2010-2019