Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hjemmelaget Wi-Fi Antenne Booster

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Legg pappen horisontalt på et bord. Påfør strimler av aluminiumsfolie til papp, fold folieens kanter under sidene. Glatt folien ned med fingrene.

2.

Vri pappen over. Tape endene av folien til papp med striper av cellofan tape. Vri pappen over.

3.

Mål 10 tommer inn fra øvre venstre hjørne av papp. Kutt ned lengden på pappa på 10 tommers mark med saksene totalt fem tommer. Klipp over til venstre side av pappa med saks. Fjern det kuttede rektangulære stykket papp fra resten av pappa og legg det til side.

4.

Klipp ut et annet rektangulært stykke papp i samme dimensjoner, bare denne gangen begynner det øverste høyre hjørnet av pappa. Fjern det kuttede rektangulære stykket papp fra resten av pappa og legg det til side. Kast det overskytende pappet i søppelet.

5.

Plasser ett av de to kuttene av papp horisontalt på bordet. Vri stykket papp over. Rull bunnen av pappa opp til toppen. Fest de to sammen med striper av cellofan tape.

6. Legg det andre kuttstykket av papp horisontalt på bordet. Mål 2-1 / 2 inches opp fra nedre venstre hjørne. Påfør en linje limingslim over lengden av pappet til høyre side, begynner med 2-1 / 2-tommers mark.

7.

Hold den opprullede pappen horisontalt . Plasser den opprullede pappen mot limen. La limbåndet sette seg i to timer.

8.

Mål i fem tommer til venstre på pappen. Klipp hull gjennom kartongen over og under det opprullede røret med saksbladet.

9.

Plasser spissen av Wi-Fi-antennen gjennom hullet i papp som er under det opprullede røret. Skyv spissen av antennen over baksiden av papp og ut hullet som ligger over det opprullede røret.

Tips og advarsler

  • Arbeidshansker Beskytt hendene når du bruker limlimmen.
  • En Wi-Fi-antenne er utviklet for å fokusere på at trådløse signaler overføres fra en Wi-Fi-kilde, for eksempel en trådløs ruter som er koblet til et trådløst hjemmenettverk. Øk mottakskraften til Wi-Fi-antennen ved å legge til en hjemmelaget booster. Noen få husholdningsartikler er nødvendig, med vanlige verktøy og lim lim fra en hobbybutikk eller maskinvareforsyning. Voksenovervåkning anbefales hvis personen som lager Wi-Fi-antennen, er mindreårig, siden limet kan holde seg til huden hvis det ikke håndteres riktig.

    
    Copyright © 2010-2019