Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan Direct Network To datamaskiner for spill

Postet av : Camilla Näslund

 

1.

Oppkjøp en crossover Ethernet-kabel. Crossover-kabler ser ut som vanlige Cat5 Ethernet-kabler, men er koblet slik at to datamaskiner kan kommunisere med hverandre. Rett gjennom kablene blir det ikke jobbet. Vanligvis er crossover-kablene gule, mens rettkjennene er blå, men det er ikke alltid tilfelle.

2.

Slå av begge datamaskiner og koble crossover-kabelen til Ethernet-porten på hver. Slå på begge datamaskiner.

3.

Prøv å få spillet til å gå. Hvis du er heldig, vil de to datamaskinene tilpasse seg automatisk når de oppdager kabelen. Mesteparten av tiden må du sette opp nettverket manuelt.Til sett opp nettverket, klikk på 'Start' -knappen, åpne 'Kontrollpanel' og dobbeltklikk på 'Nettverksforbindelser'. Utfør disse trinnene på begge datamaskinene.

4.

Høyreklikk på 'Local Area Connection.' Aktiver den hvis den er deaktivert, og klikk deretter på 'Egenskaper.'.

5.

Velg kategorien Generelt i ' Dialogboksen Lokal tilkobling '. Rull ned til' Internet Protocols (TCP / IP) 'og klikk for å markere det. Klikk på' Properties '-knappen. Dette åpner den riktige tittelen' Internet Protocols (TCP / IP) Properties 'dialog boks.

Klikk for å aktivere 'Bruk følgende IP-adresse:' og 'Bruk følgende DNS-serveradresser:' -knappene.Skriv inn disse innstillingene på en datamaskin:IP-adresse: 192.168.2.1

Subnet maske: 255.255.255.0

Standard gateway: 192.168.2.2

Foretrukket DNS-server: 192.168.2.2

Alternativ DNS-server: (legg blank)


< br /> På den andre datamaskinen skriver du inn disse innstillingene:IP-adresse: 192.168.2.2

Undernettmaske: 255.255.255.0 < br />
Standard gateway: 192.168.2.1

Foretrukket DNS-server: 192.168.2.1

Alternativ DNS-server: (la være tom)

7.

Klikk på 'OK' -knappen på begge datamaskinene for å lukke 'Egenskaper for Internett-protokoller (TCP / IP)' og lagre innstillingene. Klikk 'OK' for å lukke dialogboksen 'Internet Protocols (TCP / IP)'.

I disse dager er det mest mulig å spille datamaskin-til-datamaskiner via Internett eller et organisatorisk lokalnettverk (LAN). Likevel, noen ganger trenger du bare å nettverkere to datamaskiner. Du kan gjøre det via Wi-Fi, men å koble til via en kabel er mer robust og gir vanligvis mer båndbredde. Følgende instruksjoner gjelder for Windows XP, men prosessen i Windows 7 er nesten identisk.


Copyright © 2010-2019